Sådan tilføjes en Automower®-robotplæneklipper til Amazon Alexa

Med tilslutning til Amazon Alexa bliver din Automower®-robotplæneklipper en naturlig del af din morgenrutine, dine børns aktiviteter efter skoletid, dine grillforberedelser og mange andre daglige planer. Det gør din Automower®-robotplæneklipper til en naturlig og fuldt integreret del af dit hjemmeautomatiseringssystem.

Hvilke Automower®-modeller kan bruges med Amazon Alexa?

Alle Husqvarna Automower®-modeller med Wi-Fi- eller mobilforbindelse kan styres af Amazon Alexa. Andre Automower®-modeller kan også blive en del af dit smarthome, hvis de er udstyret med et Automower® Connect-sæt.

Tilslutning af Automower® Connect til Amazon Alexa

For at styre din Automower®-robotplæneklipper med Amazon Alexa skal du oprette forbindelse mellem din Automower® Connect-konto og Amazon Alexa. Følg vejledningen nedenfor for at aktivere Automower-færdigheden. Du kan finde flere oplysninger om brugen af Alexa-færdigheder på Amazon Alexa-hjælpewebstedet.

1. Sørg for, at du har en Automower®-model med Wi-Fi eller mobilforbindelse eller en Automower®-robotplæneklipper med et Automower® Connect-sæt installeret. Kontakt din lokale forhandler, hvis din plæneklipper ikke har et Automower ® Connect-kit, og du ønsker at installere et.
  2. Opret en Automower® Connect-konto (eller brug en eksisterende Automower® Connect-konto), og par den med den Automower®-robotplæneklipper, du bruger.
  3. Download Amazon Alexa-appen fra App Store eller Google Play.
  4. Opret en Amazon-konto, eller brug en eksisterende konto. En gratis konto er nok.
  5. Konfigurer din Alexa-enhed, og sørg for, at dit wi-fi er pålideligt.
  6. Brug et af følgende hurtige links til at få adgang til og starte Automower®-færdigheden:
    Engelsk | Tysk | Fransk
    , eller
    åbn Amazon Alexa-appen, tryk på Mere Ikonet mere, Alexa> Færdigheder og spil. Tryk på søgeikonet , skriv "Automower", og tryk på Søg > Automower > Start.
  7. Udfyld legitimationsoplysningerne for din Automower® Connect-konto, og tryk på Log på.
  8. Tryk på Godkend.
    Kontoen er blevet tilknyttet
  9. Giv Alexa de ønskede tilladelser, og tryk på Gem tilladelser.
  10. Tryk på Find enheder for at give Alexa tilladelse til at tilføje plæneklipperen til listen over Smart Home-enheder.
  11. Tryk på Luk.

Nu er din Amazon Alexa-konto tilknyttet til din Automower® Connect-konto, og du kan begynde at bruge Alexa til at styre dine plæneklippere.

Du finder dine plæneklippere i Alexa-appen under Enheder > Alle enheder og Enheder > Støvsugere (der er i øjeblikket ingen specifik kategori for robotplæneklippere).

Se også: Sådan taler du med Alexa for at styre din Automower®-robotplæneklipper

Er der ingen Automower®-robotplæneklipper på listen over enheder?

Hvis plæneklipperen forsvinder fra listen over enheder under Enheder > Alle enheder og Enheder > Støvsugere i Alexa, kan du bede Alexa om at finde dine enheder igen. Det kan f.eks. være nødvendigt, hvis du omdøber plæneklipperen i Automower® Connect-appen. Så kan Alexa ikke identificere den og vil være nødt til at finde den igen.

Flere smarte måder at styre din Automower®-robotplæneklipper med Amazon Alexa

Opret grupper

Hvis du tilføjer din Automower®-robotplæneklipper til en gruppe, kan du styre den med tidsbesparende gruppekommandoer. Hvis du f.eks. opretter en gruppe kaldet Alle plæneklippere, der indeholder alle dine robotplæneklippere, kan du starte dem alle samtidigt ved at sige Start alle plæneklippere. Du kan også tilføje den til en gruppe kaldet Have sammen med alle dine andre tilsluttede haveenheder og spørge Alexa om Have-status, hvorefter Alexa besvarer med status for alle dine tilsluttede haveenheder.

Få mere at vide om, hvordan du opretter grupper

Opret rutiner

Opret såkaldte rutiner for nemt atspare tid ved at gruppere en række Automower®-handlinger, så du ikke behøver at bede om hver handling hver for sig.

Få mere at vide om, hvordan du opretter rutiner

Fjern en Automower®-robotplæneklipper fra din Amazon Alexa-konto

Hvis du ikke ønsker, at din Automower®-robotplæneklipper skal vises på listen over enheder i Alexa, kan du fjerne den. Hvis du gør det, fjernes den også fra alle grupper og rutiner. Hvis du vil tilføje produktet igen senere, kan du bede Alexa om at finde dine enheder, så vises den igen.

Hvis en enhed fjernes, påvirker det ikke tilslutningen mellem din Automower® Connect-konto og Amazon Alexa.

1. Tryk på Enheder > Støvsugere.
  2. Vælg produktet på listen, og tryk på ikonet Slet .
  3. Tryk på Slet for at bekræfte, at du vil fjerne den.

Fjern tilslutningen mellem Automower® Connect og Amazon Alexa

Du kan finde oplysninger om, hvordan du fjerner tilslutningen mellem din Automower® Connect-konto og Amazon Alexa sammen med alle brugerdata vedrørende Automower®-færdigheder fra Amazon Alexa, under Ophæv tilknytningen af din Automower® Connect-konto til Amazon Alexa.