Automower®23-04-2024

Hvad er nyt i den seneste firmwareopdatering til Automower® 405X og 415X?

Ved jævnligt at opdatere firmwaren hjælper du med at holde din Automower®-robotplæneklipper i god stand og få adgang til nye funktioner og forbedringer, der frigives af Husqvarna.

Nedenfor kan du se produktbemærkningerne til de seneste firmwareopdateringer til følgende Automower-modeller:

• 405X
  • 415X

Lær, hvordan du opdaterer firmwaren til din Automower®-robotplæneklipper ved hjælp af FOTA

Firmwareversion: 5995776-17A_P16-SwPkg_54.8

Udgivet 2024-04

Nye funktioner

• Der er ingen nye funktioner i denne version.
Forbedringer
  • Rettelse, der understøtter ændring af programkort for serviceforhandlere.

Firmwareversion: 5995776-16B_P16-SwPkg_54.6

Udgivet 2024-04

Nye funktioner

• Tilføjede funktioner til forhandlerserviceværktøjet.
Forbedringer
  • Forbedret adfærd, når produktet følger guidekablet.
  • Rettelser til forbedring af de oplysninger, der vises på plæneklipperens display.
  • Forbedret dækning af AIM-område og AIM-relaterede stop.
  • Rettelser for at forhindre plæneklippere med gamle AIM-kort i at sidde fast i en genstartssløjfe efter installation af tidligere firmwareversion (5995776-15A_P16-SwPkg_54.2).

Firmwareversion: 5995776-15A_P16-SwPkg_54.2

Udgivet 2024-02

Nye funktioner

• Tilføjet funktioner til forhandlerserviceværktøjet.
Forbedringer
  • Forbedret adfærd, når produktet følger guidekablet.
  • Rettelser til forbedring af de oplysninger, der vises på plæneklipperens display.
  • Forbedret dækning af AIM-område og AIM-relaterede stop.

Firmwareversion: 5995776-14A_P16 - SwPkg_47.21

Udgivet 2023-11

Forbedringer

• Forbedret robusthed.
  • Tilføjet support til serviceværktøj.

Firmwareversion: 5995776-13A_P16-SwPkg_47.19

Udgivet 2023-09

Forbedringer

• Forbedret plæneklipperadfærd.
  • Forbedret robusthed.
  • Tilføjet support til serviceværktøj.

Firmwareversion: 5995776-12D_P16-SwPkg_47.11

Udgivet 2023-03

Nye funktioner

• Understøttelse af tilbehør til FlexiFence.

Forbedringer

• Forbedring af nøjagtigheden af AIM-teknologi.
  • Forbedring af GPS-assisteret navigation.
  • Forbedring af stabiliteten under opdatering af firmware.
  • Forbedring af plæneklipperens adfærd og meddelelser på displayet.
  • Understøttelse af flere sprog.

Firmwareversion: 5995776-11A_P16-SwPkg_22-5.30

Udgivet 2022-08

Forbedringer

• Forbedring af kollisionsregistrering for at undgå at udløse falske kollisioner.

Firmwareversion: 5995776-10A_P16-SwPkg_22-5.28

Udgivet 2022-06

Forbedringer

• Løsning på et problem i AIM Technology.
  • Løsning på et problem med forhandlernes servicesupport.