Feature Tech-Knee, Technical Extreme trousers

Technical Extreme: za najbolju kombinaciju zaštite i udobnosti

Technical Extreme jakna i pantalone predstavljaju najbolju zaštitnu odeću koja je u isto vreme i lagana. Uz karakteristike kao što su Tech-knee, dodatni slojevi tkanine za veću zaštitu, savitljiva kolena i rukavi, rastegljivost u četiri strane i materijal koji diše - bićete zaštićeni na poslu, a da pri tome ne morate da žrtvujete pokretljivost.

Logger preparing, Technical Extreme

Najbolji materijali za najbolje rezultate

Ceo asortiman Husqvarna zaštitne opreme je osmišljen i izrađen po istom principu kao i naši uređaji. Materijale koji se koriste pri izradi Husqvarna zaštitne odeće biramo ručno. Detaljno ih testiramo u laboratoriji i u šumi, kako bismo bili sigurni da pružaju najbolju udobnost, zaštitu i funkcionalnost.

Technical Extreme Arborist trousers - female model (Studio background)

Pronađite svoju veličinu

U zavisnosti od modela koji kupite, garderoba će vam različito pristajati. Kolekcije Classic i Functional imaju regularan kroj, Technical ima tesan kroj, a Technical Extreme prianjajući kroj (slim). Uporedite telesne mere sa vodičem ispod kako biste pronašli odgovarajuću veličinu.

Rough environment, Technical Robust

Očuvana garderoba je bezbedna garderoba.

Pored pranja i čišćenja zaštitne opreme, uvek treba da proveravate i ima li veoma pohabanih mesta, oštećenja i razderotina u tkanini. Zaštitne funkcije mogu se znatno smanjiti ako se popravke ne obave pravilno. Koristite vodič za popravke kao referencu i uvek se obratite prodavcu ako ste u nedoumici.

Četiri nivoa udobnosti i zaštite