Blower 125B 952711925

Husqvarna benzinski duvači lišća

Bilo da skupljate lišće ili sređujete dvorište, benzinski duvači lišća kompanije Husqvarna su savršeni za uredno stanje otvorenih prostora. Uz naš asortiman benzinskih duvača ćete sigurno naći mašinu za sebe.

Blower 125BV 952711902

Čista snaga kojom je lako rukovati

Poslednje što vam treba na velikim poslovima je kabasta oprema kojom se teško rukuje. Zato smo pri dizajniranju benzinskih duvača mislili na performanse i lakoću korišćenja. Benzinski duvači lišća kompanije Husqvarna koriste pouzdane X-TORQ®, koji daju 1,6 kW čiste snage. Opremljeni su i izuzetno efikasnim ventilatorom koji omogućava trenutno povećanje protoka vazduha.

Blower 570 BTS

Prirodno leži u ruci

Lako se koriste, lagani su i efikasni – naši duvači lišća su napravljeni za udobnost i performanse. Husqvarna benzinski duvači lišća isporučuju se sa podesivim i ergonomskim ručicama za bolji i prirodniji hvat, a LowVib® prigušivači smanjuju vibracije, da biste radili duže i udobnije.

Blower 525BX

Bolji dizajn za mir u duši

Ako želite da kupite benzinski duvač, ali vas brine kako utiče na okolinu, možete da se opustite. Namjenski smo konstruisali naše benzinske duvače da bismo smanjili zagađenje i povećali ekonomičnost potrošnje za 20% u poređenju sa standardnim benzinskim modelima.