Vedligeholdelse af buskrydder

For at din buskrydder kan fungere optimalt skal der udføres vedligeholdelse efter faste intervaller. Noget vedligeholdelse kan nemt udføres, og noget skal udføres af den lokale autoriserede forhandler.

Vedligeholdelse af en benzindrevet buskrydder

• Rengør de udvendige overflader.
  • Undersøg tomgangshastigheden.
  • Undersøg vinkelgearfedtet.
  • Undersøg låsemøtrikken.
  • Undersøg starthåndtaget og startsnoren.
  • Få et godkendt servicecenter til at reparere eller udskifte lyddæmperen.

Vedligeholdelse af en batteridrevet buskrydder

ADVARSEL: Fjern batteriet, før du udfører vedligeholdelse.

• Rengør produktets udvendige overflade med en tør klud. Brug ikke vand.
  • Kontrollér, at start/stop-knapperne fungerer korrekt og ikke er beskadigede.
  • Kontrollér, at strømudløseren og strømudløserlåsen fungerer i sikkerhedsmæssig henseende.
  • Sørg for, at alle kontrolenheder fungerer og ikke er beskadiget.
  • Hold håndtagene tørre, rene og frie for olie og fedt.
  • Sørg for, at klippeudstyret ikke er beskadiget. Udskift efter behov.
  • Sørg for, at skruer og møtrikker er spændt.
  • Kontrollér, at udløserknappen på batteriet fungerer og låser batteriet på plads i produktet.
  • Kontrollér, at batteriopladeren ikke er beskadiget og fungerer korrekt.
  • Sørg for, at batteriet ikke er beskadiget.
  • Sørg for, at batteriet er opladt.
  • Undersøg alle kabler, koblinger og tilslutninger. Kontrollér, at de ikke er beskadigede eller beskidte.
  • Sørg for, at vinkelgearet er korrekt fyldt op med fedt.
  • Sørg for, at motorens luftindtag ikke er beskidt. Rengør luftindtaget med trykluft.
  • Kontrollér forbindelserne mellem batteriet og produktet.
  • Sørg for, at sikkerhedsudløseren på selen ikke er beskadiget, og at den fungerer korrekt.