Sådan tilføjes et produkt til Husqvarna Connect

Tilføj dine produkter til Husqvarna Connect for at få adgang til liveunderretninger, produktdata, digitale vejledninger, manualer og meget mere. Tilføjelse af produkter til Husqvarna Connect kan udføres ved hjælp af Bluetooth, scanning af QR-koden eller manuel indtastning af produktoplysninger.

Se videoen nedenfor for at få flere oplysninger om, hvordan dette gøres, eller følg instruktionerne nedenfor. Det betyder ikke noget, om produktet er helt nyt eller har været brugt før.

Tilføj et produkt ved hjælp af Bluetooth

Hvis dit produkt har Bluetooth, kan du tilslutte det direkte til appen.

1. Tænd dit produkt.
  2. Sørg for, at du har aktiveret Bluetooth og lokalitetstjenester på telefonen.
  3. Åbn Husqvarna Connect-appen, og tryk på plusikonet (+).
  4. Vælg fanen Bluetooth.
  5. Hold telefonen tæt på produktet. Telefonen bør nu kunne finde produktet og vise det på listen.
  6. Tryk på produktet på listen for at føje det til appen.

Tilføj et produkt ved scanning af QR-koden

1. Åbn Husqvarna Connect-appen, og tryk på plusikonet (+).
  2. Vælg fanen QR-scanning.
  3. Find og scan QR-koden på dit produkt for at tilføje det til appen.

Tilføj et produkt manuelt

1. Åbn Husqvarna Connect-appen, og tryk på plusikonet (+).
  2. Vælg fanen Manuel indtastning.
  3. Vælg dit produkt ved at gå ned i detaljeniveauet på listen.
  4. Find etiketten på dit produkt, og indtast de nødvendige oplysninger.
  5. Tryk på Fortsæt for at tilføje produktet til appen.

Se også:

Kom i gang med Husqvarna Connect