Kom i gang med Husqvarna Connect

Download Automower® Connect-appen

Download appen fra Google Play eller App Store.

Opret en konto, og log på

Hvis du vil bruge Husqvarna Connect, skal du oprette en konto (eller bruge en eksisterende Husqvarna-konto) og logge på for at opleve appens fulde funktionalitet.

• Åbn appen, og vælg Tilmeld, hvis du vil oprette en Husqvarna-konto. Indtast de nødvendige oplysninger, og klik på Opret konto.
  • Vælg Log på, hvis du allerede har en Husqvarna-konto, og indtast dine legitimationsoplysninger.

Nu er du klar til at gå i gang og kan begynde at tilføje produkter til din konto.

Vil du styre din Automower®-robotplæneklipper?

Hvis du leder efter en app til din Automower®-robotplæneklipper, skal du i stedet kigge på Automower® Connect. Den har alle de funktioner, du har brug for til at fjernstyre din plæneklipper.

Hvad er forskellen mellem Automower® Connect og Husqvarna Connect?

Se også

Hvad er Husqvarna Connect?

Hvordan tilføjer man et produkt til Husqvarna Connect?