Automower®27-02-2024

Sådan ophæves tilslutningen af din Automower® Connect-konto fra Google Home

For at ophæve tilslutningen af din Automower® Connect-konto fra Google Home og fjerne alle Automower®-robotplæneklippere fra Google Home skal nedenstående instruktionerne følges.

1. Åbn Google Home-appen.
  2. Tryk på ikonet for Indstillinger. Settings icon
  3. Vælg Fungerer sammen med Google.
  4. Tryk på Husqvarna Automower®.
  5. Vælg Unlilnk account.
  6. Tryk på Unlink for at bekræfte, at du vil fjerne alle Automower®-robotplæneklippere fra dine Google Home-enheder, og frakobl din Automower® Connect-konto fra Google Home.

Nu fjernes tilslutningen mellem din Google-konto og din Automower® Connect-konto, og dine Automower®-robotplæneklippere er ikke længere en del af dine Google Home-enheder.