Parkér din plæneklipper ved hjælp af Google-kalenderen

Mand og plæneklipper i haven

Hvis du har planlagt begivenheder i din have, f.eks. en grillfest, hvor du ønsker, at din Automower® robotplæneklipper skal være parkeret, kan du nu føje begivenheden til din Google-kalender og bruge en Smart Connection i Automower® Connect til sørge for, at din plæneklipper er parkeret under begivenheden.

Aktivér Smart Connection

1. I Automower Connect®-appen skal du trykke på knappen Mere og vælge Smart Home.
  2. Hvis det er første gang, du bruger en Smart Connection eller en IFTTT-applet, skal du se Introduktion til Smart Connections i Automower® Connect-appen.
  3. Vælg Parkér din plæneklipper ved hjælp af Google-kalenderen.
  4. Tryk på skyderen Tilslut Google for at aktivere forbindelsen.
  5. Hvis du konfigurerer denne forbindelse for første gang, skal du logge på din Google-konto og give IFTTT adgang til din Google-kalender og dens data. Indtast legitimationsoplysningerne til den Google-konto, der skal have forbindelse til IFTTT.
  6. Angiv nøgleordet for parkering af din Automower®, dvs. det ord eller den sætning, der vil få din plæneklipper til at parkere, når den findes i din kalender.
  7. Vælg den kalender, der skal bruges.
  8. Vælg den plæneklipper, du vil styre (hvis du har mere end én plæneklipper tilsluttet din Automower® Connect-konto). Kun én plæneklipper ad gangen kan styres af Smart Connection.
  9. Tryk på Gem.
  10. Opret en eller flere begivenheder i din Google-kalender med det nøgleord, du har angivet i titlen eller beskrivelsen.

Nu parkerer plæneklipperen automatisk, hver gang en begivenhed med det nøgleord er i din Google-kalender. Den vil begynde at arbejde i henhold til den normale klippeplan, når kalenderaktiviteten er afsluttet.

Du kan finde flere oplysninger om den anvendte kalendertjeneste under Google-kalender. I øjeblikket er Google-kalenderen den eneste understøttede kalender, men der tilføjes muligvis flere kalendere fremover. (Du kan selvfølgelig altid oprette din helt egen applet i IFTTT ved hjælp af en kalender efter eget valg, der understøttes af IFTTT.)

Deaktivér Smart Connection

Hvis du vil deaktivere Smart Connection, så den ikke parkerer plæneklipperen, selvom kalenderposten svarer til dit nøgleord for parkering, skal du blot afbryde forbindelsen ved at trykke på skyderen igen.