Automower®27-02-2024

Ophæv tilslutningen mellem IFTTT og din Automower® Connect-konto

For at ophæve tilslutningen mellem IFTTT og din Automower® Connect-konto skal du fjerne Husqvarna Automower®-tjenesten fra din IFTTT-konto.

1. Log på IFTTT med den konto, du ikke vil bruge til at styre din Automower®-robotplæneklipper.
  2. Klik på din e-mailadresse for at få adgang til dine kontoindstillinger.
  3. Vælg Mine tjenester > Husqvarna Automower®.
  4. Klik på symbolet for indstillinger, og klik på Fjern.

Nu er din Automower® Connect-konto ikke længere forbundet til IFTTT-kontoen.