Hvordan tilføjes et brugt produkt til Husqvarna Connect?

Hvis du køber et brugt produkt, kan du tilføje produktet til Husqvarna Connect på samme måde, som du ville tilføje et nyt produkt, så længe det understøttes af Husqvarna Connect. Du skal blot klikke på plus-ikonet (+) i appen og vælge en metode til at tilføje produktet.

Når produktet er tilføjet, kan du se den tidligere ejers brugsstatistikker for produktet.

Se på Husqvarna Connect-webstedet, om dit produkt understøttes.

Bemærk: Sørg for, at den tidligere ejer fjerner produktet fra sin Husqvarna Connect-konto.

Se også:

Sådan tilføjes et produkt til Husqvarna Connect

Sådan fjernes et produkt fra Husqvarna Connect: