Hvilke Husqvarna-produkter er kompatible med Google Home, Amazon Alexa, IFTTT eller åben API?

Husqvarna Automower®-robotplæneklipperen er i øjeblikket det eneste Husqvarna-produkt, som du kan tilslutte ved hjælp af Google Home, Amazon Alexa, IFTTT og åben API.

Alle Automower®-modeller med Wi-Fi- eller mobilforbindelse kan styres af disse tjenester. Andre Automower®-modeller kan også blive en del af dit smarthome, hvis de er udstyret med et Automower® Connect-sæt.