Græstrimmer og buskrydder mister effekt under beskæring. Hvad skal kontrolleres?

Der er flere ting, man kan gøre. Vi anbefaler, at du kontrollerer, hvornår din græstrimmer eller buskrydder begynder at miste effekt, mens du beskærer:

• Brug af forældet brændstofblanding
  • Udstyret er ikke installeret korrekt
  • Luftfilteret er tilstoppet

Vores produktguide kan hjælpe dig med at finde en løsning på dit specifikke problem:

Græstrimmer

Åbn produktguiden

Buskrydder

Åbn produktguiden

Hvis du fortsat oplever problemer med betjeningen, skal du få enheden vurderet af en lokal serviceforhandler.