Angiv eller rediger en pinkode til Google i Automower® Connect-appen

Når du bruger kommandoerne start eller genoptag med plæneklippere, der er en del af Google Home, skal du angive pinkoden til Google.

Den samme Google-pinkode bruges til alle plæneklippere på din Automower® Connect-konto. Google vil kun bede om koden én gang, selvom du vil starte flere plæneklippere.

Angiv eller rediger en pinkode til Google

1. Åbn Automower® Connect-appen.
  2. I menuen skal du vælge Konto > Pinkode til Google.
  3. Tryk på Angiv pinkode eller Skift pinkode.
  4. Indtast en firecifret kode. Da du skal sige pinkoden højt, når du bruger talekommandoer, anbefaler vi, at du vælger en kode, som du ikke bruger andre steder.

Den indtastede kode kan nu bruges til at starte dine plæneklippere med Google Assistant.

Bemærk: Pinkoden til Google er ikke den samme som pinkoden til plæneklipperen. Pinkoden til Google bruges kun sammen med Google Assistant, mens plæneklipperens pinkode bruges til at parre plæneklipperen eller få adgang til plæneklipperens sikkerhedsindstillinger og lignende aktiviteter.