Πλεονεκτήματα του Husqvarna EPOS

Το Husqvarna EPOS (Exact Positioning Operating System, Λειτουργικό σύστημα ακριβούς εντοπισμού θέσης) επιτρέπει στα ρομποτικά χλοοκοπτικά να λειτουργούν εντός των ασύρματων ορίων με ακρίβεια εκατοστού μέσω του εντοπισμού θέσης RTK.

Το Husqvarna EPOS είναι μια ιδανική λύση, που προσφέρει ευελιξία και ευκολία χρήσης για περιστασιακούς χρήστες και επαγγελματίες σε διάφορες περιοχές, όπως γήπεδα ποδοσφαίρου, γήπεδα γκολφ, πάρκα πόλεων και εταιρικά ακίνητα. Σε συνδυασμό με έναν σταθμό αναφοράς, εξασφαλίζει ακριβή και συστηματική χλοοκοπή σε οποιαδήποτε περιοχή χορταριού, πράγμα που το καθιστά κατάλληλο για τοποθεσίες με μεταβαλλόμενες ανάγκες. Εξερευνήστε τη σειρά ρομποτικών χλοοκοπτικών χωρίς καλώδια για περιστασιακούς χρήστες και μια επιλογή από τα επαγγελματικά ρομποτικά χλοοκοπτικά μας.

Reference station on golf course
Απρόσκοπτα εικονικά όρια
  • Ακριβής εντοπισμός θέσης χωρίς φυσικά καλώδια οριοθέτησης.
  • Η απουσία φυσικών καλωδίων οριοθέτησης σημαίνει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος κοπής καλωδίου.
  • Εύκολος αερισμός, εξομάλυνση και επιδιόρθωση χλοοτάπητα.
EPOS technology infographics - Sports - No text
Ευέλικτα όρια
  • Ευελιξία στον καθορισμό των χώρων εργασίας, των ορίων και των μοτίβων.
  • Μεγάλο μήκος ορίων, κατάλληλο για σύνθετες περιοχές, συμπεριλαμβανομένων των σκληρών επιφανειών.
  • Δημιουργήστε προσωρινές ζώνες απαγόρευσης εισόδου για συγκεκριμένες δραστηριότητες ή συμβάντα. 
Fleet services - CEORA
Διαμόρφωση μέσω εφαρμογής
  • Προσαρμόστε τα μοτίβα χλοοκοπής μέσω της εφαρμογής.
  • Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Husqvarna Fleet Services™ ή την εφαρμογή Automower® Connect για να παρακολουθείτε τη θέση, τη χρήση και τις ανάγκες συντήρησης του ρομποτικού χλοοκοπτικού σας.

Δείτε το Husqvarna EPOS σε δράση

Ανακαλύψτε πόσο εύκολο είναι να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε την τεχνολογία Husqvarna EPOS που σας επιτρέπει να δημιουργείτε εικονικά όρια για τις περιοχές εργασίας και τις ζώνες απαγόρευσης εισόδου, κάνοντας την εργάσιμη ημέρα σας πιο αποδοτική.

Τι λένε οι πελάτες μας για το Husqvarna EPOS

(5)

Πώς λειτουργεί το Husqvarna EPOS με τον εντοπισμό θέσης RTK;

Το Husqvarna EPOS χρησιμοποιεί το GNSS με Real Time Kinematic (RTK, Κινηματική πραγματικού χρόνου), το οποίο επιτρέπει τη δημιουργία εικονικών ορίων. Χρησιμοποιώντας δορυφορικά συστήματα πλοήγησης και τουλάχιστον δύο συνεργαζόμενους δέκτες –έναν σταθμό αναφοράς και ένα ρομποτικό χλοοκοπτικό– το RTK εξασφαλίζει αποτελεσματικές λειτουργίες χλοοκοπής υπό βέλτιστες τεχνικές συνθήκες. 

Όταν ο σταθμός αναφοράς λαμβάνει το σήμα του από τους δορυφόρους, υπολογίζει τη διαφορά μεταξύ της ένδειξης θέσης των δορυφόρων και της θέσης του ρομποτικού χλοοκοπτικού. Όταν το δορυφορικό σήμα έχει διορθωθεί, η θέση επανυπολογίζεται με ακρίβεια εκατοστού.  

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: Husqvarna EPOS και εντοπισμός θέσης RTK

Το Husqvarna EPOS επιτυγχάνει ακριβή εντοπισμό θέσης μέσω της τεχνολογίας Real RTK GNSS με δορυφορική βάση, η οποία χρησιμοποιεί τουλάχιστον δύο συνεργαζόμενους δέκτες - έναν σταθμό αναφοράς και ένα ρομποτικό χλοοκοπτικό. Αυτό το σύστημα υπολογίζει τη διαφορά μεταξύ των θέσεων των δορυφόρων και της θέσης του ρομποτικού χλοοκοπτικού, διορθώνοντάς το με ακρίβεια εκατοστού.

Μέσω της συστηματικής χλοοκοπής, η οποία είναι δυνατή χάρη στην τεχνολογία EPOS της Husqvarna, η απόδοση κοπής του χορταριού βελτιώνεται σημαντικά, εξασφαλίζοντας ότι κάθε φύλλο χορταριού κόβεται μόνο μία φορά. Η συστηματική προσέγγιση εγγυάται ακριβή και μεθοδική κοπή του χορταριού, με αποτέλεσμα οπτικά ελκυστικές λωρίδες στο χορτάρι. Επιπλέον, έχετε την επιλογή να προσαρμόσετε τα μοτίβα χλοοκοπής ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Για να ενεργοποιήσετε τις προσωρινές ζώνες απαγόρευσης εισόδου με το Husqvarna EPOS, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές διαμόρφωσης βάσει εφαρμογής που προσφέρονται από την εφαρμογή Husqvarna Fleet Services™ και την εφαρμογή Automower® Connect. Με αυτά τα εργαλεία ψηφιακής διαχείρισης, μπορείτε να καθορίσετε προσωρινές ζώνες απαγόρευσης εισόδου με βάση τις συγκεκριμένες ανάγκες ή συμβάντα και να τις ενεργοποιείτε ή απενεργοποιείτε εύκολα ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Σχετικά άρθρα

Εμφάνιση 10 από 53