Πρωτοποριακή φροντίδα γρασιδιού

Σχεδιασμένη για τέλεια αισθητική και εξοπλισμένη με ευφυΐα επόμενης γενιάς, η σειρά Automower® NERA σάς προσφέρει το τέλειο γρασίδι. Χάρη στην κορυφαία ακρίβεια, αυτά τα ρομποτικά χλοοκοπτικά αντιμετωπίζουν εύκολα ανώμαλο έδαφος, κλειστές στροφές και πρανή σε μεγάλες, μεσαίες και σύνθετες επιφάνειες γκαζόν. Οι τελευταίες προσθήκες στη σειρά προσφέρουν επίσης μια λειτουργία EdgeCut που εξοικονομεί χρόνο, ελαχιστοποιώντας την ανάγκη για κοπή των άκρων του γκαζόν.

Τα ρομποτικά ωθούμενα χλοοκοπτικά NERA μπορούν να εξοπλιστούν με ασύρματη τεχνολογία με χρήση του Husqvarna EPOS™ Plug-in και του σταθμού αναφοράς Husqvarna EPOS™ RS1 (προαιρετικό πρόσθετο). Κάθε πτυχή της χλοοκοπής έχει βελτιστοποιηθεί, από την προαιρετική εγκατάσταση χωρίς καλώδια περιμέτρου έως τα έξυπνα χαρακτηριστικά της, όπως η αποφυγή αντικειμένων, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τον κήπο σας περισσότερο χρόνο από ποτέ.

Automower 430X NERA with EPOS

Εικονικά όρια

Απολαύστε εύκολη εγκατάσταση χωρίς καλώδια, όπου δεν χρειάζονται καλώδια οριοθέτησης. Το προαιρετικό αξεσουάρ Husqvarna EPOS™ Plug-in και ο σταθμός αναφοράς Husqvarna EPOS™ RS1 επιτρέπουν μια ισχυρή και ακριβή εικονική εγκατάσταση. Πραγματοποιήστε εύκολα ενημερώσεις στην εγκατάστασή σας κατά τη διάρκεια της σεζόν, ανάλογα με τις ανάγκες συντήρησης του κήπου σας, μέσω της εφαρμογής Automower® Connect. Η ακριβής και ευέλικτη διαχείριση περιοχών σάς επιτρέπει να καθορίζετε διαφορετικές περιοχές του γρασιδιού σας και να εφαρμόζετε διαφορετικές ρυθμίσεις και χρονοδιαγράμματα ή να δημιουργείτε προσωρινές ζώνες απαγόρευσης εισόδου.

Πώς λειτουργεί το EPOS χωρίς καλώδια περιμέτρου

Το Husqvarna EPOS (Exact Positioning Operating System, Λειτουργικό σύστημα ακριβούς υπολογισμού θέσης) είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας για τα οικιακά ρομποτικά χλοοκοπτικά Automower®. Η τεχνολογία βασίζεται σε δορυφορικά σήματα και επιτρέπει στο χλοοκοπτικό να λειτουργεί σε ακριβή όρια χωρίς καλώδιο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το κινητό σας τηλέφωνο και η εφαρμογή Automower® Connect για να καθορίσετε εύκολα τα εικονικά όρια. Μπορείτε να δημιουργήσετε ευέλικτες περιοχές εργασίας και προσωρινές ζώνες απαγόρευσης εισόδου, για να έχετε τον έλεγχο ζώνης με δυνατότητα προσαρμογής. Η έξυπνη δορυφορική τεχνολογία της Husqvarna προσφέρει ακρίβεια επιπέδου εκατοστού σε δευτερόλεπτα και απαιτεί ανεμπόδιστο οπτικό πεδίο προς τον ουρανό για τη διασφάλιση των βέλτιστων τεχνικών συνθηκών.
Automower 410XE EdgeCut X-ray

Η πιο πρόσφατη λειτουργία που κυκλοφόρησε για τη σειρά Automower® NERA

Η νέα λειτουργία EdgeCut ελαχιστοποιεί την ανάγκη κοπής των άκρων του γκαζόν σας. Ο ειδικός πίσω δίσκος μπορεί να κόβει τόσο κοντά στα άκρα του γκαζόν, ώστε να μένει μόνο ένα ελάχιστο μέρος του γρασιδιού άκοπο. Απολαύστε την έξυπνη φροντίδα χλοοτάπητα, που θα σας εξοικονομήσει χρόνο και κόπο. 

Το EdgeCut είναι διαθέσιμο στα:
Automower® 410XE NERA
Automower® 410XE NERA με EPOS
Automower® 310E NERA
Automower® 310E NERA με EPOS

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: Σειρά Husqvarna Automower® NERA

Θα έχετε τον πλήρη έλεγχο του χλοοκοπτικού σας από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου μέσω της εφαρμογής, εφόσον το χλοοκοπτικό είναι συνδεδεμένο σε Wi-Fi. Εάν υπάρχει περιοχή του γρασιδιού σας η οποία δεν διαθέτει κάλυψη Wi-Fi, το χλοοκοπτικό θα συνεχίσει να εκτελεί χλοοκοπή σε αυτήν την περιοχή, αλλά η σύνδεση με την εφαρμογή θα χαθεί όταν το χλοοκοπτικό δεν είναι συνδεδεμένο. Εκτός από συνδεσιμότητα Wi-Fi, το Automower® 320 NERA διαθέτει επίσης συνδεσιμότητα Bluetooth που επιτρέπει τη συνδεσιμότητα εντός εμβέλειας 30 μέτρων από το χλοοκοπτικό σας και τα Automower® 430X NERA και Automower® 450X NERA διαθέτουν συνδεσιμότητα δικτύου κινητής τηλεφωνίας που επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο του χλοοκοπτικού σας από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

Μπορείτε να αγοράσετε το κιτ Automower® Connect ως πρόσθετο αξεσουάρ για αυτό το χλοοκοπτικό.

Όλα τα χλοοκοπτικά Automower® NERA διαθέτουν περιστρεφόμενο μπροστινό άξονα που επιτρέπει μεγαλύτερη επαφή μεταξύ των τροχών και του εδάφους. Αυτό εξασφαλίζει βελτιωμένη παρακολούθηση σε πρανή και ανώμαλο έδαφος, με αποτέλεσμα λιγότερες απρογραμμάτιστες στάσεις. Επιπλέον, τα χλοοκοπτικά Automower® NERA μπορούν να χειριστούν πρανή με κλίση έως και 50%.

Όταν αγοράζετε ένα χλοοκοπτικό Automower® NERA με το Κιτ προσθήκης EPOS, ο αντιπρόσωπος θα πραγματοποιήσει έναν υποχρεωτικό έλεγχο κήπου για να αξιολογήσει τη διάταξη του κήπου σας και αν είναι κατάλληλος για αυτήν την τεχνολογία.

Αυτά τα χλοοκοπτικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ή χωρίς το προαιρετικό πρόσθετο αξεσουάρ EPOS. Αυτό το αξεσουάρ επιτρέπει την εγκατάσταση χωρίς καλώδια, αλλά για όσους δεν θέλουν αυτήν τη λειτουργία, το χλοοκοπτικό θα λειτουργεί χωρίς το εξάρτημα, με χρήση της τυπικής εγκατάστασης καλωδίου οριοθέτησης.

Χρησιμοποιήστε τον έξυπνο οδηγό αγοράς του Automower®, ο οποίος σας βοηθά να βρείτε εύκολα το μοντέλο που ταιριάζει καλύτερα στον κήπο σας.

Όχι, μόλις αγοραστεί το κιτ πρόσθετου EPOS και συνδεθεί με ένα χλοοκοπτικό Automower® NERA, το σύστημα είναι πλήρως αυτόνομο και δεν επιβαρύνεται με πρόσθετα τέλη λειτουργίας ή συνδρομής.