Αλυσοπρίονα

Κατηγορίες προϊόντων
Φίλτρα

Αγοράστε ένα νέο αλυσοπρίονο για οικιακή ή επαγγελματική χρήση. Ανακαλύψτε τη σειρά αλυσοπρίονων μπαταρίας και βενζινοκίνητων αλυσοπρίονων. Κάθε μοντέλο σάς προσφέρει την ισχύ, την απόδοση και τη σχεδιαστική υπεροχή που αναμένετε από τη Husqvarna.

28 products
Εμφάνιση 12 από 28

Ποιο αλυσοπρίονο να αγοράσω;

Τα αλυσοπρίονά μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κοπή δέντρων, ξεκλάρισμα, τεμαχισμό και κοπή καυσόξυλων, καθώς και για κλάδεμα ή τμηματική κοπή δέντρων μεγάλου μεγέθους. Συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες δασοκόμους που εργάζονται με τα αλυσοπρίονά μας για τη συνεχή ανάπτυξη προϊόντων υψηλής ποιότητας. Τα αλυσοπρίονά μας διαθέτουν χαρακτηριστικά που τα καθιστούν εύχρηστα, αξιόπιστα και ανθεκτικά, ενώ παράλληλα σας παρέχουν την ισχύ για εξαιρετική απόδοση σε κάθε περίπτωση.

Στα ηλεκτρικά αλυσοπρίονα και στα αλυσοπρίονα μπαταρίας , καθώς και στα βενζινοκίνητα αλυσοπρίονα  της εταιρείας μας, η γρήγορη και εύκολη εκκίνηση αποτελεί για εμάς επιτακτική ανάγκη. Όλα τα αλυσοπρίονα εκκινούν με το πάτημα ενός κουμπιού ή με το εύκολο τράβηγμα ενός κορδονιού, ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες του χειριστή. Η ευρεία γκάμα μας περιλαμβάνει επίσης επαγγελματικά αλυσοπρίονα και αλυσοπρίονα δενδροκομίας.