Waar vind ik de unieke IPR-ID van mijn Husqvarna Fleet-machinesensor?

Elke machinesensor van Husqvarna Fleet heeft een unieke ID, die een IPR-ID wordt genoemd. Deze ID is vereist als u diepgaande probleemoplossing wilt uitvoeren.

Volg de onderstaande instructies om de IPR-ID van uw machinesensor te vinden:

1. Open de webportaal van Husqvarna Fleet Services™.
  2. Selecteer de machine op het tabblad Machine.
  3. Klik op het sensoricoon (A).
  4. Klik op het pictogram Kopiëren (B) rechts van de IPR-ID en de ID wordt naar het klembord gekopieerd.