Toevoegen van mijn product aan Husqvarna Connect

Voeg uw producten toe aan Husqvarna Connect voor toegang tot livemeldingen, productgegevens, digitale richtlijnen, handleidingen en nog veel meer. U kunt producten toevoegen aan Husqvarna Connect via Bluetooth, het scannen van de QR-code of door productinformatie handmatig in te voeren.

Zie de onderstaande video voor meer informatie over hoe u dit doet of volg de onderstaande instructies. Het maakt niet uit of het product gloednieuw is of eerder is gebruikt.

Voeg een product toe via Bluetooth

Als uw product Bluetooth heeft, kunt u het rechtstreeks met de app verbinden.

1. Zet uw product aan.
  2. Controleer of u Bluetooth en locatieservices op uw telefoon hebt ingeschakeld.
  3. Open de Husqvarna Connect-app en tik op het pluspictogram (+).
  4. Selecteer het tabblad Bluetooth.
  5. Houd de telefoon dicht bij het product. De telefoon zou nu het product moeten kunnen vinden en in de lijst moeten weergeven.
  6. Tik op het product in de lijst om het toe te voegen aan de app.

Voeg een product toe door de QR-code te scannen

1. Open de Husqvarna Connect-app en tik op het pluspictogram (+).
  2. Selecteer het tabblad QR scannen.
  3. Zoek en scan de QR-code op uw product om deze aan de app toe te voegen.

Handmatig een product toevoegen

1. Open de Husqvarna Connect-app en tik op het pluspictogram (+).
  2. Selecteer het tabblad Handmatige invoer.
  3. Selecteer uw product door in de lijst in te zoomen.
  4. Zoek het label op uw product en voer de vereiste informatie in.
  5. Tik op Doorgaan om het product aan de app toe te voegen.

Zie ook:

Aan de slag met Husqvarna Connect