Registreren voor Husqvarna Fleet Services™

Om Husqvarna Fleet Services™ te kunnen gebruiken, hebt u een Husqvarna-account nodig. Als u uw e-mailadres al hebt geregistreerd voor een andere Husqvarna-service, zoals Husqvarna Connect of Automower® Connect, kunt u aan de slag. Gebruik voor Husqvarna Fleet Services™ gewoon dezelfde inloggegevens.
U hoeft zich alleen maar aan te melden bij Husqvarna Fleet Services™, uw factureringsgegevens in te voeren en een abonnement te kiezen.

Als u nog geen Husqvarna-account hebt, kunt u er eenvoudig een aanmaken:

Maak een Husqvarna-account aan en meld u aan voor Husqvarna Fleet Services™

1. Open de inlogpagina van Husqvarna Fleet Services™ en klik op Nu aanmelden.
  2. Voer uw bedrijfsgegevens in en klik op Aanmelden.
  3. U ontvangt nu een e-mail van Husqvarna met een link om een Husqvarna-account te registreren.
  4. Kies een wachtwoord voor uw account en klik op Aanmelden.
  5. Voer uw factuurgegevens in en kies een abonnement.

U bent nu klaar om uw eerste machine toe te voegen in Husqvarna Fleet Services™.