Gegevens exporteren uit Husqvarna Fleet Services™

Welke gegevens kunnen worden geëxporteerd uit Husqvarna Fleet Services™?

U kunt kiezen uit drie verschillende bestanden om te exporteren uit Husqvarna Fleet Services™. The files contain information about Machine usage, Automower® usage, Machines & Inventory, and Maintenance & Repair. De bestanden worden opgeslagen als CSV-bestanden en kunnen worden geïmporteerd in andere hulpprogramma's zoals Microsoft Excel. Met Microsoft Excel kunt u vervolgens grafieken of tabellen maken waarin het gebruik voor computers, enzovoort wordt weergegeven.

• In Machinegebruik vindt u informatie over hoeveel tijd de machine is gebruikt tussen de geselecteerde datums.
  • In het Automower®-gebruik vindt u informatie over statusupdates en fouten.
  • In Machines & Machinepark vindt u informatie over machinenamen, merk, model, totale motorlooptijd, wanneer het tijd is voor de volgende onderhoudsbeurt enzovoort.
  • In Onderhoud & Reparatie vindt u informatie over de werkzaamheden die aan elke machine zijn uitgevoerd, wanneer deze is onderhouden of gerepareerd, door wie, de kosten en tijd die zijn besteed.

Gegevens exporteren

1. Klik in de menubalk op Bedrijf.
  2. Selecteer Machinegegevens downloaden. Hier kunt u gegevens over Machinegebruik, Automower®-gebruik, Machine & Machinepark en Onderhoud & Reparatie.
  3. Selecteer de tijdsperiode voor het type gegevens dat u wilt exporteren en klik op Downloaden. De gegevens worden nu als CSV-bestand op uw apparaat opgeslagen.

Zie de onderstaande video voor meer informatie over het maken van basisrapporten met behulp van de exports van Husqvarna Fleet Services™.