Geen machines gevonden in de Husqvarna Fleet Services™ Gateway-app

Dit is wat u moet doen als u problemen ondervindt bij het toevoegen of weergeven van geconfigureerde Husqvarna Fleet-machinesensoren in de Husqvarna Fleet Services™ Gateway-app.

Voer de volgende controles uit:

• Zorg ervoor dat de machine zich binnen het Bluetooth-bereik van de Husqvarna Fleet Services™-gateway bevindt.
  • Controleer of de machinesensor op de machine een accu heeft en of de led knippert.
  • Zorg ervoor dat de gateway-instellingen voor locatieservices en Bluetooth zijn ingeschakeld en dat het gateway-apparaat internettoegang heeft.
  • Controleer of de app locatieservices en Bluetooth mag gebruiken door de Android-instellingen voor de app te controleren.
  • Zorg ervoor dat UDP-verkeer is toegestaan in uw bedrijfsnetwerk - neem contact op met uw IT-afdeling.

Als al het bovenstaande in orde is en u nog steeds geen machines in de app kunt zien, probeert u de app af te sluiten en opnieuw te starten. Zorg ervoor dat u de app daadwerkelijk afsluit en niet alleen minimaliseert.

Als het probleem hiermee nog steeds niet is opgelost, probeert u het gateway-apparaat opnieuw op te starten. Het kan ook helpen om de app opnieuw te installeren.

Opmerking:
Voor benzineproducten kan het tot 30 seconden duren nadat u de machine hebt uitgeschakeld voordat u de machine in de app kunt zien. Alle gegevens vanaf het moment dat de machine in bedrijf is, worden vervolgens geüpload.
Voor accuproducten kan het tot 15 minuten duren nadat u de machine hebt uitgeschakeld voordat u de machine in de app kunt zien. Gegevens worden elke 15 minuten geüpload terwijl u de machine gebruikt.