Gebruiker ontvangt geen uitnodiging voor Husqvarna Fleet Services™

Als u zich hebt aangemeld voor Husqvarna Fleet Services™ en geen registratiemail hebt ontvangen, neem dan contact op met uw plaatselijke Husqvarna-verkoopbedrijf.

Als u een gebruiker hebt uitgenodigd voor uw bestaande Husqvarna Fleet Services™-bedrijf en de gebruiker geen e-mail heeft ontvangen, kunt u de uitnodiging opnieuw verzenden.

Een uitnodiging opnieuw verzenden

1. Meld u aan bij uw Husqvarna Fleet Services™-account.
  2. Klik op Gebruikers in het bovenste menu.
  3. Klik op Uitnodigingen in behandeling.
  4. Klik op de drie puntjes naast de gebruiker.
  5. Klik op Uitnodiging opnieuw verzenden.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom uw link voor bedrijfsactivering niet werkt:

• Uw activeringslink is al gebruikt. Als deze is gebruikt, kunt u zich aanmelden met de inloggegevens waarmee u zich hebt aangemeld.
  • Uw aanmelding is verwijderd door een gebruiker van een verkoopbedrijf. Neem contact op met uw lokale verkoopbedrijf voor meer informatie.
  • Uw uitnodiging is verwijderd door een beheerder in uw bedrijf.
  • De URL is niet correct. Probeer de link in de aanmeldingsmail opnieuw te openen.