Skal jeg have internetadgang for at bruge Husqvarna Connect?

For at få adgang til dine produkter med Husqvarna Connect skal du have internetadgang.

Uden internetadgang vil du kun kunne se de tekniske specifikationer for dine produkter. Hvis de er downloadet på forhånd, kan du også se brugervejledningerne i offline-tilstand.

Bemærk, at du også skal have forbindelse til produktet ved hjælp af Bluetooth for at kunne bruge alle funktionerne i appen.