Sådan indstilles klippehøjden ved brug af AIM-teknologi

Gælder kun for Automower®-modeller, der understøtter AIM-teknologi:

Ved brug af en Automower®-robotplæneklipper med AIM-teknologi vil klippehøjden for det virtuelle kort (Min græsplæne) blive brugt på hele din græsplæne, når plæneklipperen kører i henhold til planen for Min græsplæne. Dette gælder også, hvis du vælger en højere klippehøjde for de arbejdsområder, du har oprettet.

Klippehøjden for et arbejdsområde gælder kun, når plæneklipperen arbejder i henhold til arbejdstidsplanen og kun inden for det pågældende arbejdsområde.

Sådan indstilles klippehøjden for Min græsplæne

• I Automower® Connect skal du vælge Mere > Indstillinger > Klippehøjde og justere skyderen til den ønskede klippehøjde.
  • Vælg Klippehøjde på plæneklipperens display, og vælg den ønskede klippehøjde.

Sådan indstilles klippehøjden for et arbejdsområde

• I Automower® Connect skal du vælge Kort > vælg arbejdsområde > Klippehøjde og justere skyderen til den ønskede klippehøjde.
    Skærmbillede fra Automower® Connect med indstillingen Klippehøjde

Sådan indstiller du forskellige klippehøjder i forskellige dele af din græsplæne

1. I Automower® Connect kan du oprette arbejdsområder, der dækker alle områder af din græsplæne.
  2. Vælg klippehøjden for hvert arbejdsområde (Kort > vælg arbejdsområde > Klippehøjde).
  3. Fjern alle planlagte timer for Min græsplæne (Mere > Indstillinger > Tidsplan).
  4. Planlæg kun arbejdsområderne (Kort > vælg arbejdsområde > Tidsplan).