Sådan importeres data fra Husqvarna Fleet Services™ til Microsoft Excel

Når du eksporterer data fra Husqvarna Fleet Services™, oprettes der en csv-fil, som kan importeres til andre værktøjer, f.eks. Microsoft Excel. Ved hjælp af Microsoft Excel kan du derefter oprette diagrammer eller tabeller, der viser brugen af maskiner med mere.

Sådan importeres csv-data til Microsoft Excel

1. Åbn en Microsoft Excel-projektmappe.
  2. Vælg Data > Fra tekst/CSV.
  3. Søg efter den csv-fil, som du har downloadet fra Husqvarna Fleet Services™ og gerne vil importere.
  4. Klik på Åbn.

Bemærk: Sørg for at åbne filen som et csv-dokument og med Filoprindelse 65001:Unicode (UTF-8) i kilden, før du klikker på Indlæs for at hente dataene til Microsoft Excel-projektmappen.

Når csv-filerne importeres til Microsoft Excel, kan du oprette diagrammer, der f.eks. viser gennemsnitlig brug af maskiner, maskinbrug pr. dag, og hvornår maskinerne er blevet brugt.

Hvis de forskellige csv-filer importeres i én projektmappe i Microsoft Excel, kan du oprette relationer mellem de forskellige csv-filer ved hjælp af tilføjelsesprogrammet PowerPivot. Dette giver dig endnu mere detaljeret diagnosticering.