Automower®01-03-2024

Sådan fjernes parringer fra din Automower®-robotplæneklipper

Hvis du vil fjerne forbindelsen mellem en Automower® Connect-konto og en Automower®-robotplæneklipper, skal du fjerne parringen mellem kontoen og produktet. Hvis du sælger eller køber en brugt Automower®-robotplæneklipper, anbefaler vi, at du fjerner alle eksisterende parringer, inden den nye ejer tager plæneklipperen i brug.

Der er to måder at fjerne parringer fra en Automower®-robotplæneklipper på. Den måde, du skal vælge, afhænger af, om du vil fjerne alle parringer til robotplæneklipperen eller en enkelt.

Fjern en enkelt parring fra plæneklipperen

Hvis du vil fjerne forbindelsen mellem en Automower® Connect-konto og din robotplæneklipper, kan du bruge kommandoen "Fjern parring" i Automower® Connect-appen.

1. Åbn Automower® Connect-appen, og log på med den konto, for hvilken du vil ophæve parringen med plæneklipperen.
  2. Vælg Mere > Mine plæneklippere.
  3. Find den plæneklipper, du vil fjerne fra din konto, og klik på Fjern parring med plæneklipper.
  4. Bekræft ved at klikke på Fjern parring.

Parringen mellem din konto og plæneklipperen er nu fjernet. Alle andre konti, der er parret med den, har stadig fuld adgang.

Fjern alle parringer fra plæneklipperen

For at fjerne alle parringer fra plæneklipperen skal du fjerne dem via plæneklipperens display eller Automower® Connect-appen, afhængigt af plæneklipperens model.

Fjern parringer ved hjælp af Automower® Connect-appen

1. Vælg Mere > Indstillinger > Automower® Connect.
  2. Vælg Fjern plæneklipper fra parrede konti.

Fjern parringer ved hjælp af plæneklipperens display

1. Vælg Tilbehør.
  2. Vælg Connect@Home eller Automower® Connect afhængigt af hvilken funktion der er tilgængelig for din plæneklipper.
  3. Vælg Fjern parrede enheder eller Fjern parrede konti.

Har du fjernet parringen ved en fejl?

Hvis du ved et uheld har fjernet din Automower®-robotplæneklipper fra Automower® Connect, kan du blot tilføje produktet igen. Ingen data går tabt.