Automower®18-04-2024

Sådan fjernes karosseriet på Automower® 320 NERA, 430X NERA og 450X NERA

Følg disse trin for at fjerne topdækslet og karosseriet på Automower® 320 NERA, 430X NERA og 450X NERA, hvis du f.eks. vil rengøre robotplæneklipperen helt.

1. Tryk på STOP-knappen for at standse produktet.
  2. Indtast pinkoden, hvis det er nødvendigt. Tryk på indstillingshjulet i 3 sekunder for at slukke produktet. Du kan også bruge indstillingshjulet til at vælge Sluk i menuen på displayet.
  3. Kontrollér, at LED-indikatoren på indstillingshjulet er slukket.
  4. Løft topdækslet ved fronten, og træk det fremefter for at fjerne det.
  5. Placer den ene hånd bagest på produktet, tæt ved håndtaget på chassiset, og anbring den anden hånd under karosseriet.
  6. Træk med begge hænder i hver sin retning for at fjerne karosseriet.

Installation

• Sæt karosseriet på chassiset, og skub det på plads.
  • Ret topdækslet ind efter slidserne i produktets karosseri, og skub topdækslet på plads.