Sådan bruges den digitale servicebog i Husqvarna Connect

Den digitale servicebog i Husqvarna Connect hjælper dig med at holde styr på, hvilken type service der er blevet udført på dit produkt, og hvornår.

Følg nedenstående trin for at tilføje oplysninger i den digitale servicebog.

Sådan tilføjes en ny servicepost til servicebogen

Åbn Husqvarna Connect-appen, og vælg dit produkt.

Vælg fanen Hjælp .

Vælg Servicebog.

Tryk på plustegnet for at tilføje en ny servicepost.

Indtast oplysninger om tjenesten, og tryk på Gem.

Bemærk: Hvis dit produkt er tilsluttet via Bluetooth, tilføjes motorens driftstimer automatisk.

Sådan redigeres en servicepost i servicebogen

Åbn Husqvarna Connect-appen, og vælg dit produkt.

Vælg fanen Hjælp.

Vælg Servicebog.

Tryk på den servicepost, du vil redigere.

Tryk på blyanten i øverste højre hjørne.

Rediger dine serviceoplysninger, og tryk på Gem.

Sådan slettes en servicepost i servicebogen

Åbn Husqvarna Connect-appen, og vælg dit produkt.

Vælg fanen Hjælp .

Vælg Servicebog.

Stryg til venstre på den servicepost, du vil fjerne, og tryk på ikonet for slet.

Hvem kan se, hvad jeg skriver i servicebogen?

De oplysninger, du føjer til servicebogen, er knyttet til produktet, ikke til ejeren.

Hvis du sælger produktet, og den nye ejer føjer produktet til sin Husqvarna Connect-konto, vil den nye ejer kunne se de oplysninger, du har føjet til servicebogen.

Bemærk: Din forhandler har i øjeblikket ikke adgang til oplysningerne i servicebogen.