Sådan aktiveres meddelelser fra Automower® Connect

Hvis din Automower®-robotplæneklipper er sluttet til Automower® Connect via mobilnetværket eller Wi-Fi, kan du få en meddelelse på telefonen, når der opstår en fejl.

Hvis du har føjet flere plæneklippere til din Automower® Connect-konto, får du besked om alle plæneklippere, ikke kun den, der bruges som Aktuel plæneklipper.

Se også: Visning af meddelelseshistorik for din Automower®-robotplæneklipper

Aktivér notifikationer

Hvis du vil modtage notifikationer, skal du først tillade, at Automower® Connect-appen sender push-notifikationer.

Notifikationer er aktiveret i telefonens indstillinger. Følg disse instruktioner:

iPhone | Android

Giv besked til din nabo

Skal du væk i weekenden eller måske i en længere periode, og vil gerne have nogen til at passe på din plæneklipper, hvis der sker noget? Med denne Smart Connections funktion Giv naboen besked, når din plæneklipper har brug for opmærksomhed, kan du nemt og automatisk give dine venner besked, hvis der sker noget uventet, og plæneklipperen får en fejlmeddelelse.

Lær, hvordan du giver din nabo besked