Sådan ændrer du e-mailadressen eller adgangskoden til din Automower® Connect-konto

Hvis du vil ændre den e-mailadresse eller adgangskode, der bruges til at logge på Automower® Connect, skal du vælge Mere > Konto > Bruger-id i Automower® Connect-appen og opdatere e-mailadressen og din adgangskode.

Bemærk, at hvis du ændrer legitimationsoplysningerne for din Husqvarna-konto, ændres legitimationsoplysningerne for alle Husqvarna-tjenester, du har tilmeldt dig med den pågældende konto, f.eks. Automower® Connect, Husqvarna Connect, Husqvarna Fleet Services™, My Pages og produktregistrering.

Se også:

Hvad bruges en Husqvarna-konto til, og hvordan tilmelder jeg mig en konto?