Konfiguration af en Husqvarna-robotplæneklipper i Husqvarna Fleet Services™

Der er flere måder at konfigurere en robotplæneklipper på i Husqvarna Fleet Services™. Hvilken metode du skal vælge, afhænger af, hvad du vil opnå.

Du kan bruge Husqvarna Fleet Services™' websted eller mobilappen til at stoppe, starte og parkere robotplæneklipperen samt til at ændre klippehøjden, tidsplanen og andre indstillinger.

Ved hjælp af webstedet kan du udstede kommandoer til flere plæneklippere på én gang.

Ved hjælp af mobilappen får du også adgang til alle de funktioner, der er tilgængelige i Automower® Connect-appen.

Webstedet Husqvarna Fleet Services™

Vælg Robotplæneklippere fra dashboardet. Vælg en eller flere plæneklippere på listen ved at markere afkrydsningsfeltet i venstre side, og vælg den ønskede kommando.

Hvis du vil udføre indstillingsændringer for individuelle plæneklippere, f.eks. aktivering af ECO-tilstand, ændring af forlygternes tidsplan eller justering af indstillingerne for installation af Automower® med et afgrænsningskabel, skal du markere rækken med plæneklipperen uden at markere feltet, rulle ned og vælge Konfiguration af robotplæneklipper.

Husqvarna Fleet Services™-mobilappen

Vælg Robotplæneklippere fra det øverste banner på dashboardet. Vælg plæneklipperen på listen, og vælg den ønskede kommando.

Vælg Konfiguration af robotplæneklipper for at ændre indstillingerne på robotplæneklipperen eller for at ændre installation af Automower® med et afgrænsningskabel.

For at justere sikkerhedsrelaterede indstillinger skal du åbne Automower® Connect-appen.

Bemærk: Oprettelse af en Bluetooth-forbindelse kræver, at robotplæneklipperen er i nærheden (< 30 m afstand), og at pinkoden til robotplæneklipperen indtastes.