Ingen maskiner fundet i Husqvarna Fleet Services™ Gateway-appen

Her er, hvad du skal gøre, hvis du har problemer med at tilføje eller vise konfigurerede Husqvarna Fleet-maskinsensorer i Husqvarna Fleet Services™ Gateway-appen.

Udfør følgende kontroller:

  • Sørg for, at maskinen er inden for Bluetooth-rækkevidde fra Husqvarna Fleet Services™ Gateway.
  • Sørg for, at der er batteri i maskinens maskinsensor, og at lysdioden blinker.
  • Kontrollér, at gatewayindstillingerne for placeringstjenester og Bluetooth er aktiveret, og at gatewayenheden har internetadgang.
  • Sørg for, at appen har tilladelse til at bruge placeringstjenester og Bluetooth ved at kontrollere Android-indstillingerne for appen.
  • Kontrollér, at UDP-trafik er tilladt i virksomhedens netværk – kontakt din IT-afdeling.

Hvis alle ovenstående forhold er i orden, og du stadig ikke kan se nogen maskiner i appen, skal du prøve at lukke appen og starte den igen. Sørg for at lukke appen og ikke blot minimere den.

Hvis dette stadig ikke løser problemet, skal du prøve at genstarte gatewayenheden. Det kan også hjælpe at geninstallere appen.

Bemærk:
For benzinprodukter kan det tage op til 30 sekunder, efter at du har slukket maskinen, før du kan se maskinen i appen. Alle data fra det tidsrum, hvor maskinen har kørt, vil derefter blive uploadet.
For batteriprodukter kan det tage op til 15 minutter, efter at du har slukket maskinen, før du kan se maskinen i appen. Data uploades hvert 15. minut, mens du bruger maskinen.

Var denne artikel til hjælp?