Hvordan fjerner jeg min Automower® Connect-konto?

Du kan nemt slette din Automower® Connect-konto, hvis du ikke længere er interesseret i at bruge Automower® Connect-appen. Bemærk, at det også betyder, at du fjerner kontoen for alle andre Husqvarna-tjenester, du har registreret for med denne konto, f.eks. Husqvarna Connect, Husqvarna Fleet Services™, My Pages og produktregistrering.

Sådan sletter du din Automower® Connect-konto

1. Åbn Automower® Connect-appen, og log på.
  2. Vælg Mere > Konto > Slet konto.
  3. Følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre fjernelsen af kontoen.