Hvilke statistikker viser Automower® Connect, og hvor ofte opdateres de?

Hvis du vil se statistik for din Automower®-robotplæneklipper, skal du åbne Automower® Connect-appen og vælge Mere > Statistik.

Hvilke data kan jeg se i Automower® Connect?

Præcis hvilke data, der vises for din Automower®-robotplæneklipper, varierer fra model til model. Her er nogle eksempler:

• Aktivitet | Tid brugt på klipning og søgning af græsplænen.
  • Afstand | Omtrentlig afstand, som plæneklipperen har dækket under drift.
  • Ladecyklusser | Det antal gange, batteriet er blevet fuldt opladet.
  • Opladningstid | Den tid, der er brugt i ladestationen.
  • Kollisioner | Hvor mange gange plæneklipperen er kollideret med en genstand.
  • Brugstid for knive | Den tid, hvor knivene er aktive og klipper græsset. Du kan nulstille det tidspunkt, hvor du har installeret et nyt par knive på plæneklipperen.

Hvor ofte opdateres dataene?

Når der er oprettet forbindelse via mobilnetværket, opdateres statistikken i Automower® Connect én gang om dagen.

Når der er oprettet forbindelse via Bluetooth, opdateres statistikken kontinuerligt.