Hvad man gør, hvis en Husqvarna Fleet-maskinsensor ikke blinker

Når en Husqvarna Fleet-maskinsensor er uden for sensorens indkapsling, blinker den, hvis der er isat et batteri.

Hvis du installerer eller udfører fejlsøgning på en sensor, og den ikke blinker, skal du prøve følgende:

1. Hold sensoren op mod sollyset eller en anden kraftig lyskilde.
  2. Hvis sensoren ikke begynder at blinke efter 15-20 sekunder, skal batteriet udskiftes.