Hvad er nyt i den seneste firmwareopdatering til Automower® Aspire™ R4?

Ved jævnligt at opdatere firmwaren hjælper du med at holde din Automower®-robotplæneklipper i god stand og få adgang til nye funktioner og forbedringer, der frigives af Husqvarna.

Nedenfor kan du se produktbemærkningerne til de seneste firmwareopdateringer til følgende Automower-modeller:

• Aspire™ R4

Lær, hvordan du opdaterer firmwaren til din Automower®-robotplæneklipper ved hjælp af FOTA

Firmwareversion: 5365688-05A_P005H-SwPkg_54.2

Udgivet 2024-02

Forbedringer

• Forbedret dockingfunktion til ladestationen.
  • Forbedret adfærd, når produktet følger guidekablet.
  • Løste problemet med, at tidsplaner ikke blev gemt.

Firmwareversion: 5365688-04A_P005H-SwPkg_48.10

Udgivet 2023-06

Forbedringer

• Forbedret plæneklipperadfærd.
  • Forbedret Wi-Fi- og Bluetooth-funktionalitet.

Firmwareversion: 5365688-03B_P005H-SwPkg_48.4

Udgivet 2023-04

Forbedringer

• Tilføjet hardwaresupport.