Eksport af data fra Husqvarna Fleet Services™

Hvilke data kan eksporteres fra Husqvarna Fleet Services™?

Du kan vælge mellem tre forskellige filer at eksportere fra Husqvarna Fleet Services™. Filerne indeholder oplysninger om Brug af maskinen, Brug af Automower®, Maskiner og lagersamt Vedligeholdelse og reparation. Filerne gemmes som CSV-filer og kan importeres til andre værktøjer, f.eks. Microsoft Excel. Ved hjælp af Microsoft Excel kan du derefter oprette diagrammer eller tabeller, der viser brugen af maskiner osv.

• I Brug af maskinen finder du oplysninger om, hvor lang tid maskinen har været i brug mellem de valgte datoer.
  • I Brug af Automower® finder du oplysninger om statusopdateringer og fejl.
  • I Maskiner og lager finder du oplysninger om maskinnavne, mærke, model, motorens samlede driftstid, hvornår det er tid til næste service osv.
  • I Vedligeholdelse og reparation finder du oplysninger om det arbejde, der er udført på hver enkelt maskine, hvornår den blev serviceret eller repareret, af hvem, omkostninger og tid.

Sådan eksporteres data

1. Klik på Firma på menulinjen.
  2. Vælg Download maskindata. Her kan du eksportere data om Brug af maskinen, Brug af Automower®, Maskine og lager samt Vedligeholdelse og reparation.
  3. Vælg tidsperioden for den type data, du vil eksportere, og klik på Download. Dataene gemmes nu på din enhed som en CSV-fil.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du opretter grundlæggende rapporter ved hjælp af eksporten fra Husqvarna Fleet Services™, i videoen nedenfor.