Automower®01-03-2024

Alarm! Plæneklipper stoppet – Automower®-fejlmeddelelse

Hvis du trykker på STOP-knappen på din Automower®-robotplæneklipper uden at indtaste en pinkode, aktiveres alarmen og meddelelsen Alarm! Plæneklipper stoppet vises. Dette er en sikkerhedsfunktion, der er designet til at beskytte din enhed mod uautoriseret brug.

For at deaktivere alarmen skal du blot indtaste din pinkode.

Hvis du foretrækker ikke at få alarmen udløst, når du trykker på STOP-knappen, kan du justere sikkerhedsindstillingerne på din enhed.

Følg den trinvise vejledning i vores produktassistent for at få instruktioner i, hvordan du justerer sikkerhedsindstillingerne i din specifikke Automower®-model.

Åbn produktguiden

Hvis du har brug for personlig hjælp til din robotplæneklipper, skal du kontakte din lokale Husqvarna-forhandler.