Zero-turn-maaiers

Productcategorieën
Filters

Ongerepte natuur, grote gazons, wisselende ondergronden en uiteenlopende weertypes. Met deze uitdagende Zweedse omstandigheden in het vizier zijn de zero-turn-maaiers van Husqvarna ontwikkeld. Veelzijdige en sterke machines die elk grasoppervlak aankunnen. Een breed maaidek en de mogelijkheid om rond de eigen as te draaien zorgen ervoor dat Husqvarna zero-turn-maaiers snel en efficiënt professioneel maaien. Ook voor zeer grote of complexe oppervlakken is dit een ideale manier van gras maaien. Voor elke klus is er een Husqvarna.

6 products
6 van 6 weergeven

Welke zero-turn-maaier moet ik kopen?

Ontdek de zero-turn-maaiers van Husqvarna, uitgerust met ergonomische topvoorzieningen en comfortabele bedieningsfuncties, zodat u zich op een perfect maairesultaat kunt concentreren. De hoogwaardige tweecilindermotoren leveren volop vermogen voor efficiënt maaien en snel transport, ook onder zware maaiomstandigheden en als het gras lang is.

Onze zero-turn-maaiers zijn voorzien van zero-turn-sturen met individuele, hydraulische wielaandrijving voor nauwkeurig manoeuvreren. Ontdek ook onze professionele zero-turn-maaiers  voor een nog productievere werkdag.