Nieuws & media

Husqvarna Power Ascender

Husqvarna Power Ascender

Aangedreven door de accu van het Husqvarna BLi-X 36V accu-systeem, is deze revolutionaire accu-aangedreven lift voor boomklimmers klaar om de manier waarop boomverzorgers en professionals in de boomverzorging in de bomen werken, te transformeren.

Husqvarna heeft samengewerkt met Skylotec, een pionier in innovatieve klimoplossingen voor professionals, om een krachtige klimhulp te ontwikkelen die speciaal is gemaakt voor boomverzorgers. Met zijn compacte formaat en hoge capaciteit stelt de klimhulp boomprofessionals in staat om moeiteloos naar de kroon te stijgen en snel en gemakkelijk hun werkgebied te bereiken. Wanneer het werk is voltooid of als er behoefte is aan een snelle pauze terwijl je in de bomen bent, kun je nu afdalen zonder je zorgen te maken over hoe je weer omhoog gaat, waardoor het proces wordt gestroomlijnd voor een efficiëntere en comfortabelere werkdag.

Voordelen van de Power Ascender:

  • Moeiteloze op- en neergang.
  • Energiebron: accu van het Husqvarna BLi-X 36V accusysteem.
  • Kan overal aan het touw worden bevestigd.
  • Op afstand bestuurbaar.
  • Intuïtief en eenvoudig te gebruiken.
  • Lichtgewicht en gemakkelijk te vervoeren.

Concentreer je op je taak zonder je zorgen te maken over de voeding. De nieuwe accu-aangedreven klimhulp/daler maakt gebruik van een accu uit het Husqvarna BLi-X 36V accu-systeem, wat betekent dat je dezelfde Husqvarna-accu kunt gebruiken als in je reeds bestaande Husqvarna-accukettingzaag.

Husqvarna is toegewijd aan het bevorderen van de boomverzorgingsindustrie door middel van geavanceerde technologie, en de klimhulp maakt deel uit van de voortdurende inspanning om hoogwaardige oplossingen voor boomverzorging en arboristen aan te bieden. Dit draagt bij aan het maken van je werkdag zo efficiënt en plezierig mogelijk.

Feature Bli-X battery on Husqvarna Power Ascender

Aan de slag

Bevestig de acculift op een willekeurige plek aan het touw en ervaar snel en eenvoudig klimmen en afdalen. Met de meegeleverde afstandsbediening haalt u meer potentieel uit de acculift. Stuur kettingzagen en uitrusting naar de klimmer, breng ze omlaag voor gebruik in de volgende boom of maak geavanceerde opstellingen voor complex klimmen.

De belangrijkste kenmerken van de acculift zijn:

Husqvarna BLi-X-accusysteem 36 VGebruik dezelfde Husqvarna-accu als in uw bestaande Husqvarna-accukettingzaag.
Kan in midden van de lijn worden bevestigd
De acculift kan overal snel en eenvoudig op het touw worden bevestigd.
Intuïtieve bediening
Eenvoudig en ergonomisch geplaatste bedieningselementen. Gebruik het duimwiel om omhoog of omlaag naar de gewenste hoogte te gaan.
Mobiele afdaling
Maakt nauwkeurige positionering en soepele afdaling mogelijk.
Afstandsgestuurd
Stroomlijn uw werk door het grondpersoneel in staat te stellen een kettingzaag en uitrusting omhoog en omlaag te sturen in de boom.
Weerbestendig (IP55)
Robuust geconstrueerd om zelfs de zwaarste omstandigheden te weerstaan.
Capaciteit van 400 meter
Capaciteit van 400 meter met het Husqvarna BLi-X 36V-accusysteem.
Snelheid van 24 meter per min.
Dankzij de snelheid kunt u snel in de boomtoppen komen.
Tilvermogen 180 kg
Kan zowel u als uw kettingzaag en uitrusting aan.
Noodafdaling
In geval van een lege accu of een storing, kunt u met de noodafdalingsknop naar beneden gaan.
Licht en compact
Met 7 kg en compacte afmetingen (232 x 244 x 231 mm) is de acculift gemakkelijk te vervoeren en te hanteren tijdens het werk.

De acculift zal in 2024 bij geselecteerde partners beschikbaar zijn.

Arborist using Husqvarna Power Ascender