Hedgetrimmer Battery 136LiHD45/115iHD45

Heggenscharen op accuvoeding van Husqvarna

Een mooie haag kan het pronkstuk van elke tuin zijn. En de beste manier om dat voor elkaar te krijgen, is met een snoerloze heggenschaar op accuvoeding van Husqvarna. Onze accuheggenscharen combineren hoge prestaties, uitstekende ergonomie en ongeëvenaarde veelzijdigheid, zodat u elke snoeiklus voor elkaar kunt krijgen – groot of klein.

115iHD55 (US model)

Geniet van meer vermogen en vrijheid

Net zoals alle Husqvarna-machines die op accuvoeding werken, presteren onze accuheggenscharen met gemak op hetzelfde niveau als machines op benzine. Ze worden geleverd met een krachtige lithium-ionaccu van 36 volt, die lang meegaat en steeds weer opnieuw kan worden opgeladen. Bovendien beschikken ze over ons SavE® systeem, dat de gebruiksduur van de accu optimaliseert en verlengt. En omdat onze heggenscharen snoerloos zijn, kunt u gerust heen en weer bewegen terwijl u werkt. U hoeft niet bang te zijn dat u over kabels struikelt en u hoeft geen verlengsnoeren aan te sluiten voor moeilijk te bereiken plekken.

Pole hedgetrimmer 536LiHE3

Comfort en gemak – in perfecte balans

Husqvarna-accuheggenscharen zijn goed uitgebalanceerd en veel lichter dan traditionele heggenscharen op benzine. Daardoor zijn ze veel comfortabeler in gebruik en eenvoudiger te hanteren. Op de handgreep zit bovendien een handig bereikbaar toetsenblok waarmee u de heggenschaar eenvoudig kunt starten en stoppen.

115iHD55 (US model)

Ervaar de stilte

Heggenscharen op accuvoeding zijn ook veel stiller dan machines die op benzine werken. Dus als u liever een ontspannende werkomgeving hebt, is een heggenschaar op accuvoeding van Husqvarna de juiste keus voor u. Onze heggenscharen op accuvoeding produceren niet alleen minder geluid, ze hebben ook geen directe uitstoot. Daardoor zijn ze beter voor de planeet, uw gezondheid en de gezondheid van personen om u heen.