Bladblazers met accu

Productcategorieën
Filters

Zweden bestaat voor 75% uit bossen, laat het dus aan een Zweeds merk over om een kwalitatieve en ergonomische lijn bladblazers te ontwikkelen. Husqvarna bladblazers zijn krachtig en gemaakt om lang mee te gaan, precies wat je mag verwachten van een A-merk. De accubladblazers zijn daarnaast ook stil en hebben geen uitstoot. Ideaal om grote gebieden bladvrij te maken zonder de buren te storen. Ontdek en vergelijk het gehele aanbod Husqvarna bladblazers en kies de tuinmachines die het beste bij de klus past. Voor elke klus is er een Husqvarna.

22 products
12 van 22 weergeven

Welke bladblazer moet u kopen?

Met onze bladblazers verwijdert u bladeren, stro, gras, spinnenwebben, zand en grind zonder zware inspanning. Met veel vermogen, lage trillingen en soepeler starten weet u zeker dat uw bladblazer de klus eenvoudig zal klaren.

Met hoge blaascapaciteit en een ergonomisch ontwerp zijn ze comfortabel in gebruik. Kies de bladblazer die het beste bij u past. We hebben een assortiment met accu-aangedreven en elektrische bladblazers, bladblazers op benzine en ook professionele bladblazers als u in de commerciële sector actief bent. Onze koopgids voor bladblazers kan u ondersteunen bij het vinden van de beste oplossing voor uw behoeften.