Landowner cutting grass Rider R 216T AWD 1:1

HUSQVARNA RAJDERI

Udobna vožnja, potpuna kontrola, svestrano iskustvo i savršena završnica.
video-play-button
video-play-button video-pause-button

Husqvarna rajderi

Sa naprijed montiranom reznom glavom i artikulisanim upravljanjem, teško je pronaći mjesto gdje Husqvranin rajder ne može dosegnuti. Kombinacija kontrole, udobnosti i učinkovitosti ne samo da će vam olakšati posao - već ćete u uživati u vožnji. Svi rajderi koriste Husqvarninu patentiranu  Bio-Clip® funkciju koja proizvodi vrhunske rezultate malčiranja i izuzetan profesionalni finiš. 

ISTAKNUTI PROIZVODI

R 214TC

Od

8.199,00 KM Sa PDV-om

Savršeno iskustvo u košenju

Odličan izbor za prvi rajder.
RC 320Ts AWD

Od

21.909,00 KM Sa PDV-om

Moć sakupljanja!

Najpopularniji i najsvestraniji model!
R 420TsX AWD

Od

27.349,00 KM Sa PDV-om

Najveći nivo performansi!

Naš vrhunski model!

Novi nivo izvedbe

Želite li da pogledate izbliza? Saznajte više o proizvodima upoznavajući njihov dizajn i funkcije.

Proizvodi

200-serija

Husqvarna rajderi 200-serije su pravi izbor za kućevlasnike i zemljoposjednike koji zahtijevaju visoku efikasnost. Vidjet ćete da su jednostavni za korištenje uz superiorno upravljanje – pravo zadovoljstvo za vožnju.

300-serija

Husqvarna Rajderi 300-serije su pogodni ako ste zemljoposjednik koji zahtijeva efikasne rezultate. Oni vam nude superiorno upravljanje i odlične rezultate tokom cijele godine. Ukratko – jedinstveno vozačko iskustvo.

400-serija

Husqvarna Rajderi 400-serije daju vam efikasne rezultate čak i kada održavate velike i složene površine. Svi modeli imaju karakteristike kao npr. AWD - pogon na sva 4 točka, servo upravljanje i hidraulično podizanje alata što ih čini odličnim izborom za veleposjednike i preduzeća koja imaju velike površine za održavanje tokom cijele godine.

Husqvarna

Dijelovi i oprema

Izaberite nešto iz našeg asortimana originalnih dijelova i dodataka, kako bi poboljšali vaš uređaj i unaprijedili svoje iskustvo.

PRONAĐITE NAJBLIŽEG OVLAŠTENOG DILERA

Naši stručnjaci su spremni da odgovore na sva vaša pitanja. Saznajte više o našim uslugama ili pronađite ovlaštenog dilera na mapi ispod.

Možda ćete morati prihvatiti da vaš pretraživač koristi vašu trenutnu lokaciju
Ponovo postavi filtere

PROFESIONALNI ALAT ZA SVAKI DIO VAŠEG VRTA