PGE Lifestyle, moment Rider

HUSQVARNA RAJDERI - UDOBNA VOŽNJA, POTPUNA KONTROLA I SAVRŠENI REZULTATI

Rangiran kao najbolja kosačica na svijetu koja se vozi, Husqvarna rajderi vam pomažu da upravljate na zahtjevnim terenima. Uz sjajan pregled radnog područja zajedno sa Husqvarna Connect će vam omogućiti potpunu kontrolu, dok se savršeni rezultati dobijaju superiornim košenjem i malčiranjem.
video-play-button
video-play-button video-pause-button
Easy to manoeuvre

Okrenite svoje prepreke

Sa izuzetno uskim radijusom okretanja, Husqvarna rajderi se mogu okrenuti na novčiću.

Overview and reach

Pregled i doseg

Husqvarna rajderi imaju naprijed montirano rezno kučište za bolji doseg i pregled radnog prostora, omogućujući vam da lakše kosite ivice i uglove.
Easy clearing and maintenance

Jednostavno čišćenje i održavanje

Na jednostavan način možete nagnuti rezno kućište naših rajdera bez korištenja alata. To znači da je čišćenje i održavanje olakšano.

Husqvarna rajderi

Sa naprijed montiranom reznom glavom i artikulisanim upravljanjem, teško je pronaći mjesto gdje Husqvranin rajder ne može dosegnuti. Kombinacija kontrole, udobnosti i učinkovitosti ne samo da će vam olakšati posao - već ćete u uživati u vožnji. Svi rajderi koriste Husqvarninu patentiranu  Bio-Clip® funkciju koja proizvodi vrhunske rezultate malčiranja i izuzetan profesionalni finiš. 

ISTAKNUTI PROIZVODI

R 214TC

Od

8.029,00 KM Sa PDV-om

Osnovni model

Dobar izbor za prvi rajder

Rider 316

Od

14.239,00 KM Sa PDV-om

Naš najprodavaniji

Najpopularniji, nasjvestraniji rajder 

PF 21/PF 21 AWD/R 422Ts/R 422Ts AWD

Od

23.879,00 KM Sa PDV-om

Najprofesionalniji

Naša linija top-modela, sa svim dodacima

Novi nivo izvedbe

Želite li da pogledate izbliza? Saznajte više o proizvodima upoznavajući njihov dizajn i funkcije.

Proizvodi

200-serija

Husqvarna rajderi 200-serije su pravi izbor za kućevlasnike i zemljoposjednike koji zahtijevaju visoku efikasnost. Vidjet ćete da su jednostavni za korištenje uz superiorno upravljanje – pravo zadovoljstvo za vožnju.

300-serija

Husqvarna Rajderi 300-serije su pogodni ako ste zemljoposjednik koji zahtijeva efikasne rezultate. Oni vam nude superiorno upravljanje i odlične rezultate tokom cijele godine. Ukratko – jedinstveno vozačko iskustvo.

400-serija

Husqvarna Rajderi 400-serije daju vam efikasne rezultate čak i kada održavate velike i složene površine. Svi modeli imaju karakteristike kao npr. AWD - pogon na sva 4 točka, servo upravljanje i hidraulično podizanje alata što ih čini odličnim izborom za veleposjednike i preduzeća koja imaju velike površine za održavanje tokom cijele godine.

Husqvarna

Oprema i dodaci

Izaberite nešto iz našeg asortimana originalnih dijelova i dodataka, kako bi poboljšali vaš uređaj i unaprijedili svoje iskustvo.

PRONAĐITE NAJBLIŽEG OVLAŠTENOG DILERA

Naši stručnjaci su spremni da odgovore na sva vaša pitanja. Saznajte više o našim uslugama ili pronađite ovlaštenog dilera na mapi ispod.

Možda ćete morati prihvatiti da vaš pretraživač koristi vašu trenutnu lokaciju
Ponovo postavi filtere

PROFESIONALNI ALAT ZA SVAKI DIO VAŠEG VRTA