Logger with chainsaw 560 XP

HUSQVARNA MOTORNE TESTERE

Husqvarna je u tome od 1959. Mi poznajemo motorne testere. I mi se ističemo u dizajniranju najboljih, najjačih i najfleksibilnijih alata - savršenih za zadatak. Bilo koji zadatak..
video-play-button
video-play-button video-pause-button

HUSQVARNA TESTERA ZA SVAKI IZAZOV

Profesionalni šumarski zadaci zahtijevaju pouzdanu, trajnu opremu. Dok u vrtu, lakši zadaci bi mogli zahtijevati manje napora, ali i imati iste potrebe za jednostavnim rukovanjem. A u sredini, zemljoposjednik ili poljoprivrednik najviše koristi fleksibilni svestrani alat. Paleta motornih testera iz Husqvarne nudi idealnu kombinaciju upravljivosti, izdržljivosti i kapaciteta sječenja - prilagođenu gotovo svim zahtjevima, čineći lak posao bilo kojeg izazova, bez obzira koliko je težak.

ISTAKNUTI PROIZVODI

120 Mark II

Od

409,00 KM
429,00 KM
Sa PDV-om

Povremena upotreba

Optimalna za povremene, domaće zadatke.
– Jednostavna za pokretanje i manevrisanje.

445 II

Od

749,00 KM
899,00 KM
Sa PDV-om

Svestrana testera

Idealna za vlasnike zemljišta i ostale redovne korisnike.
– Performanse i efikasnost.

572XP 572 XP

Od

1.679,00 KM
2.139,00 KM
Sa PDV-om

Profesionalna upotreba

Profesionalna motorna testera sa
impresivnim kapacitetom sječenja.

MI SMO NAJBOLJI RADNI DAN

Bez obzira da li profesionalac sa punim radnim vremenom ili radite kod kuće. Husqvarna je predana vašem uspjehu. Pored naših proizvoda, nudimo savjete i stručnu uslugu servisiranja.

HUSQVARNA MOTORNE TESTERE - SVIJET POGODNOSTI

Logger limbing with 572 XP

Dizajnirano za vas

Husqvarna motorne testere su dizajnirane sa fokusom na korisnika. To znači snažan fokus na manevrisanost i ergonomiju. Niske žiro-sile i izvrsna raspodjela težine jednako su manjem opterećenjem korisnika, kao i lakšem rukovanju.
Campaign image - Climbing arborist

Impresivne performanse baterije

Konačno, pogon na baterije stiže. Impresivna snaga novih motornih testera Husqvarna - T540i XP® i 540i XP® - je u rangu sa bilo čim što može pružiti pro-benzinski kolega od 40 kubika. Iako nisu pogodni za profesionalnu upotrebu, 340i i 120i će i dalje pružati impresivnu snagu.
Chainsaw logger with 572 XP

Isprobano, testirano i odobreno

Sve Husqvarna motorne testere su dizajnirane i razvijene u skladu sa naša tri glavna područja fokusa: kapacitet rezanja, upravljivost i izdržljivost. Ovo se pretvara u proizvode sa impresivnom brzinom lanca i odnosom snage i težine koji su lagani i jednostavni za rukovanje. Sve su napravljene od robusnih izdržljivih materijala. Napravljene da traju, dizajnirane za izvođenje.
X-Torq - animation film

Moć koja vam treba za uspjeh

Husqvarna X-Torq® motori pružaju veliku efikasnost sagorjevanja, bez kompromisa u pogledu snage i obrtnog momenta. Svaki ciklus, cilindar se ispire svježim vazduhom prije nego što smješa vazduh / gorivo uđe u cilindar, kako bi se sprečilo miješanje neizgorenog goriva sa izduvnim gasovima. Ovo smanjuje emisiju štetnih gasova i štedi gorivo, u poređenju sa prethodnim modelima bez X-Torq®.
Concept / Pitch film Husqvarna Fleet Service (ENG)

Jednostavan način da zadržite kontrolu

Koju opremu imamo? Gde se nalazi? Koliko ga zapravo koristimo? Kada treba da ga servisiramo ili kada da zamjenimo? Povežite svoju opremu sa Husqvarna Fleet Services ™ da biste sve to pratili - za rad bez problema i produktivniji radni dan.
Husqvarna Care - stacked logo (RGB)

Garancija

Husqvarna motorne testere imaju standardnu garanciju od godinu dana.
560XP

Držite prašinu vani

Air Injection™ je značajna karakteristika koja efikasno prečišćava vazduh prije nego što stigne do motora. Centrifugiranjem dolaznog vazduha uklanja u osnovi svu prašinu i druge čestice od filtera, kako bi filter ostao ne začepljen, omogućavajući motoru da radi duže vrijeme bez potrebe za čišćenjem filtera. Takođe štedi motor od nepotrebnog habanja za znatno duži vijek trajanja proizvoda.
576 XP

Potpune performanse motora

AutoTune™ je automatska karakteristika koja neprestano fino podešava smješu vazduh-gorivo, nadoknađujući faktore kao što su vlažnost, nadmorska visina, temperatura, kvalitet goriva i, ne manje važno, začepljenje vazdušnog filtera. Vaš motor radi savršeno - i više nikada nećete morati ručno podešavati karburator.

Pile za povremenu upotrebu

Ove pile su idealne za kućevlasnike i manje zahtjevne poslove sječenja kao i hobi potrebe. Jednostavne za startovanje i upotrebu, sa prepoznatljivim Husqvarna karakteristikama kao što su ergonomski dizajn, tehnologija redukcije težine i snažni X-TORQ® motor umanjene emisije štetnih izduvnih gasova.

Svestrane pile

Husqvarna svestrane pile su lagane, efikasne i iznenađujuće su lagane za pokretanje i manevrisanje. Sve su opremljene X-TORQ® motorima male potrošnje goriva i smanjene emisije izduvnih gasova, takođe imaju ugrađenu pumpicu goriva i stop prekidač sa Automatskim povratom za jednostavnije ponovno startovanje.

Profesionalne pile

Snažan, izdržljiv i pouzdan saradnik, sa visokim performansama. Ipak, vidjet ćete da su kompaktne i iznenađujuće lagane, sa mnogim pametnim funkcijama koje će učiniti vaš rad lakšim i efikasnijim.

Pile za orezivanje stabala

Lagane i snažne, sa gornjom ručkom, motorne pile za orezivanje, uređivanje i uklanjanje stabla, posebno razvijena za profesionalne arboriste. Mala težina i dobro izbalansirano tijelo testere čini ju laganom za rad, čak i dok se penjete na stablo.

Husqvarna

Dijelovi i oprema

Izaberite nešto iz našeg asortimana originalnih dijelova i dodataka, kako bi poboljšali vaš uređaj i unaprijedili svoje iskustvo.

PRONAĐITE NAJBLIŽEG OVLAŠTENOG DILERA

Naši stručnjaci su spremni da odgovore na sva vaša pitanja. Saznajte više o našim uslugama ili pronađite ovlaštenog dilera na mapi ispod.

Možda ćete morati prihvatiti da vaš pretraživač koristi vašu trenutnu lokaciju
Ponovo postavi filtere
Ovlašteno prodajno mjesto možete pronaći putem pretraživanja iznad ili zumiranjem na mapi.

PROFESIONALNI ALAT ZA SVAKI DIO VAŠEG VRTA