Slik legger du et brukt produkt til Husqvarna Connect

Hvis du kjøper et brukt produkt, kan du legge det til Husqvarna Connect på samme måte som et nytt produkt så lenge det støttes av Husqvarna Connect. Du klikker bare på pluss-ikonet (+) i appen og velger en metode for å legge til produktet.

Når produktet er lagt til, vil du se den tidligere eierens bruksstatistikk for produktet.

Gå til nettstedet Husqvarna Connect for å se om produktet støttes.

Merk: Pass på at forrige eier fjerner produktet fra sin Husqvarna Connect-konto.

Se også:

Slik legger du et produkt til Husqvarna Connect

Slik fjerner du et produkt fra Husqvarna Connect