Slik legger du et produkt til Husqvarna Connect

Legg til produkter i Husqvarna Connect for å få tilgang til sanntidsvarsler, produktdata, digitale veiledninger, håndbøker med mer. Du kan legge til produkter i Husqvarna Connect ved hjelp av Bluetooth, ved å skanne QR-koden, eller ved å skrive inn produktinformasjon manuelt.

Videoen nedenfor viser hvordan dette gjøres. Du kan også følge instruksjonene nedenfor. Det spiller ingen rolle om produktet er nytt eller brukt.

Legg til et produkt ved hjelp av Bluetooth

Hvis produktet har Bluetooth, kan du koble det direkte til appen.

1. Slå på produktet.
  2. Sjekk at du har slått på Bluetooth og posisjonstjenester på telefonen.
  3. Åpne Husqvarna Connect, og trykk på pluss-ikonet (+).
  4. Velg Bluetooth.
  5. Hold telefonen nært produktet. Nå skal telefonen kunne finne produktet og vise det i listen.
  6. Trykk på produktet i listen for å legge det til i appen.

Legg til et produkt ved å skanne QR-koden

1. Åpne Husqvarna Connect, og trykk på pluss-ikonet (+).
  2. Velg QR-skanning.
  3. Finn og skann QR-koden på produktet for å legge produktet til i appen.

Legg til et produkt manuelt

1. Åpne Husqvarna Connect, og trykk på pluss-ikonet (+).
  2. Velg Manuell inntasting.
  3. Velg produktet ved å rulle nedover i listen.
  4. Finn etiketten på produktet, og skriv inn nødvendig informasjon.
  5. Trykk på Fortsett for å legge til produktet i appen.

Se også:

Startveiledning for Husqvarna Connect