Slik bruker du en Automower®-kobling

Bruk en original Automower®-kobling for å koble guidekabelen til avgrensningssløyfen eller reparere en skadet kabel i Automower®-robotgressklipper-installasjonen. Pluggen er fylt med fett som gjør den værbestandig.

Slik bruker du en Automower®-kobling

1. Dytt kablene til bunnen av koblingen, én kabel per hull.* Koblingen har tre hull. Det spiller ingen rolle hvilke hull kablene festes i.
  2. Klem koblingen sammen med en tang. Sørg for å klemme ned på begge sider av koblingen.
    Klem ned på begge sider av Automower-koblingen

3. Fest koblingen ved å plassere den under gresset og unna arbeidsområdet til installasjonen.

Hvis du bruker en pro-kabel, må du fjerne det ytterste beskyttelseslaget før du setter kabelen inn i koblingen.

Koble en guidekabel til avgrensningssløyfen:

Reparer en ødelagt kabel