Ingen maskiner ble funnet i Husqvarna Fleet Services™ Gateway-appen

Dette kan du gjøre hvis du har problemer med å legge til eller vise konfigurerte Husqvarna Fleet-maskinsensorer i Husqvarna Fleet Services™ Gateway-appen.

Kontroller følgende:

• Sørg for at maskinen er innenfor Bluetooth-rekkevidden til Husqvarna Fleet Services™ Gateway.
  • Sørg for at maskinsensoren til maskinen har batteri og at LED-lampen blinker.
  • Sørg for at gateway-innstillingene for plasseringstjenester og Bluetooth er aktivert og at gateway-enheten har Internettilgang.
  • Sørg for at appen har tilgang til å bruke plasseringstjenester og Bluetooth ved å sjekke Android-innstillingene til appen.
  • Sørg for at UDP-trafikk er aktivert for bedriftsnettverket ditt. Sjekk hos IT-avdelingen.

Hvis alt ovenfor er i orden og du fremdeles ikke kan se noen maskiner i appen, kan du prøve å avslutte appen og starte den på nytt. Sørg for at du avslutter appen helt og ikke bare går ut av den.

Hvis dette fremdeles ikke løser problemet, kan du prøve å starte gateway-enheten på nytt. Det kan også hjelpe å installere appen på nytt.

Merk:
For bensindrevne produkter kan det ta opptil 30 sekunder etter du har slått av maskinen før du kan se maskinen i appen. Alle data fra maskinens driftstid blir da lastet opp.
For batteridrevne produkter kan det ta opptil 15 minutter etter du har slått av maskinen før du kan se maskinen i appen. Data lastes opp hvert 15. minutt når du bruker maskinen.