Hvilke personopplysninger lagrer Husqvarna fra en Husqvarna Fleet Services™-konto?

Husqvarna lagrer følgende informasjon relatert til en Husqvarna Fleet Services™-kontobruker:

• Fornavn
  • Etternavn
  • E-postadresse
  • Hvis brukeren har lagt til en signatur på en vedlikeholds-/reparasjonshendelse, oppbevares denne signaturen sammen med vedlikeholds-/reparasjonshendelsen.

Husqvarna lagrer følgende data relatert til en Husqvarna Fleet Services™-bedrift:

• Firmanavn
  • Faktura-adresse
  • Land
  • E-postadresse
  • Kontaktperson
  • MVA-nummer